Rebelfa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bak sana birşey anlatıyım . Geçen gün bir tane x3 geldi benim arabaya arkadan çaktı . Suclu bendim aslında ama cocuk o kadar iyi niyetliydiki gittik sanayiye benim arabayı yaptırdı bu arada lokantaya gittik yemek ısmarladı ordan sigaramı aldı masrafları ödedi . Yani para oldugu için rahattı cocuk . Hiçbir sorun cekmedik ne ben ne o . Bir şahinci sana vursun gör o zaman belanın kralını ...
Bak ben de sana bir şey anlatayım.

Adam sana arkadan vurmuş, suçun kendinde olduğuu düşünecek kadar trafik bilgin eksik. Ne olursa olsun arkadaki araç çarpmadan durabileceği mesafeden takip etmek zorunda.

Bu anlattıkların çocukça şeyler. Sana vurduğunda arka koltuktaki bebeğin beyin kanaması geçirseydi ben görürdüm senin rahatlığını.

Bu araba işinde yaş sınırını 18'den 28'e falan çıkarmak lazım aslında. Edebi ile araba kullanan çok 18 yaşında çocuk var. Ama senin gibiler işin felsefesini anlamamış.

Önemli olan aracın markası, fiyatı, hızı değil.
Önemli olan o aracı kimsenin canına malına kast etmeden kullanmak.
Hız seven adam yarış pistine gidecek orada hız yapacak.
Eline silah alıp ulu orta atış talimi yapamadığın gibi ulu orta hız ve makas da yapmayacaksın.

Bu ülkenin başındakiler de vatandaşı kadar cahil olduğu için böyle araç kullananlar yeterince ceza almıyor. Amerika da öyle araç kullanan bir adamı kamera görüntülerini izleyen bir hakim tek celsede hapse atar, elinden ehliyetini komple alır.

İnşallah bir gün olgunlaşır bu söylediklerimin ne demek olduğunu anlarsın.

Araba ergenlerin hız yaparak adrenalinlerini tatmin etmeleri için yapılmış bir oyuncak değil, bir taşıma aracıdır.
Arabaya binersin bir yerden başka bir yere gidersin, keyif olsun diye atari oynuyormuş gibi yollarda manevralar yapmazsın.