başka bir konuya da benzer bilgiler yazmıştım, bu konuya da bizzat yaşadığım birkaç şeyi yazayım.

benim metinlerim başka siteler tarafından kopyalandığında bir sayfa da olsa iki sayfa da olsa ben google amcaya telif hakkı bildirimi yapıp o kopya sayfaları arama sonuçlarından kaldırtıyorum.Bunu bugüne kadar çok kez yaptım ve içerik bana ait olduğu için hiçbir sıkıntı çekmeden kopyalarımı arama sonuçlarından sildirdim.Ancak benim yaptığım bu şikayetler sonucunda kopyalayan sitenin adsense yayını durduruluyor mu durdurulmuyor mu hiç takip etmedim.Muhtemelen durdurulmuyor.

Ancak 3-4- hafta önce başıma şu geldi:
benim foruma üyelerden biri yabancı ülkede yayınlanan bir dizinin geçmiş bölümlerini indirmek için rapid indirme linkleri koymuş.sadece rapid linkleri var başka hiçbir şey yok.
yapımcı firma google a şikayet etmiş, google dan bana mesaj geldi "şu sayfada telif haklarına aykırı materyal var, onu kaldırana kadar reklamlarınız şu sitede durdurulmuştur" baktım ki sadece o sitemde reklamlar görünmüyor, diğer sitelerimde devam ediyor.hemen ilgili sayfayı sildim, amcaya da sildiğimi bildirdim.yaklaşık 5-6 gün sonra reklamlar yeniden aktif oldu.