Arkadaşlar anlamadıgınız bir nokta var dogrudur bazı arkadaşlarımın yazmış oldugu şeyler mesela ne gibi şeyler

1. Müşteri Her zaman Haklıdır Katılıyorum %100 Müşteri her zaman haklıdır ama müşteri haklıdır. Sahte Kredi Kartı ile Alışveriş yapan müşteri haklı degildir. Websitesine shell yuklemeye calısıp sunucudakı scrıptlerı çalma girişiminde bulunan aklınca warezde scrıpt satışı yapan kendini webmaster sanan çakal müşteriler haklı degildir.

2.Bakkal Mantıgıyla Host Tost Muhabbetine Girmişsinniz diyen Arkadaşlarımda Haklılar. Forumda Veya Ticaret Yapan firmalarda Kendince iyi Müşteri kotu müşteri firma profili oluşturmalarında haklılar bugun belki sizde diyelim sunucu ucretını vps /vds veya dedicated ücreti yeri geliyor kucuk rakamlar için sunucunuzda degerli scriptlerinz vardır veya işiniz ters gitti o ay firma sizi en azından durust müşteriyi idare edebilir bir ay ama obur turlu pat dıye hızmetınızın durdurulmasından iyidir.

3. ve son olarak hep kendi içimizde diyoruzki kimse turkiyedeki hosting işine duzgun bir el atmadı diye ama şunu hep gozardı ediyoruz bizler milletçe destek olacagımıza hep köstek olmuşuz lutfen bu yanlış düşünçelerden kurtulup ama iyi ama kotu destek olup sonucunu gorerek konuşalım derim.

herkese iyi forumlar türkçe imla hatalarından dolayı herkesden özür dilerim

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:41:12 -->-> Daha önceki mesaj 12:36:55 --

Civciv adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Belirtilen bölümün açılması hostinglerle sorun yaşayanların yani ''tüketicilerin'' hakkına aramasına engel teşkil eder.Çünkü hakkında şikayet açılan firma kısasa kısas er meydanı sen edersen bende seninn konunun altında kendimi savunmam gider kendimde şikayet açarım (tıpkı sen bana eksi itrade verdin bende sana verdim olayındaki gibi) ,haline dönüşeceğini düşünüyorum.Hem hakkında Hosting şikayeti açılan firma için verilecek karar uzar bunun yanında aynı mesele için 2 farklı konu açılma ihtimalide olası,eğer gerçekten bu olacaksada ayrı bir forum altında değil şikayetim var altında belirtilmesi bence mantıklı...

Kart şikayeti vsr gibi durumlar istisnadır..Böyle bir bölüm açılması suistimal edilebilirde..

Zaten çivisi çıkmış bir bölüm olan, r10 hosting bölümü böyle bir bölüm açılmasıyla daha bi sarpa sarar.Firmaların verdikleri hizmet kaliteside daha bir yerlere düşer..

Bir çağrı merkezini aradığınızda bile eğer sizi arayan kişi taşkınlık yapıyor ,hakaret ediyor kurumu aşağılıyorsa ..Böyle konuşmaya devam ederseniz görüşmeyi sonlandırmak zorunda kalacağım der ve devamında görüşmeyi sonlandırır.Hizmet vermek zorunda değildir....

Host firmasıda uyarısını yapar müşteri ile ilgili şikayeti devam ederse hizmetini sonlandırır..Doğrusuda budur..Hizmet vermek zorunda değildir...

Hosting firmalarından 10 larca kez canı yanıp şikayet konusu açmadan zaman zaman sessizce farklı firma arayışına giren biri olarak yorumladım ,% de 100 müşteri memnuniyeti olsaydı tüketici hakları mahkemesi olmazdı iyi forumlar...

yorumunu okumadan yazmıştım şimdi yorumunu okuduktan sora %100 katılıyorum ben işin o noktalarını düşünememiştim