Çoğu kimseler birbirlerine destek olmak yerine onların yolunu kesiyor. *Kısmen cevap bu.
Evet bencede en büyük sorun bu.
Biz türklerde birbirimizi çekememezlik var . Şahsen ben bunu yabancı forumlarda göremiyorum. Bir örnek vereyim biraz önce blackhat forumunda youtubedeki son operasyonu arastırıyordum. Uygun olmayan gösterim sayesinde hitlerin arttırılması olayı.BU işi yapan Yabancı arkadaslar 1 konuda toplandılar tartıştılar sonucta karar aldılar , ne tür videoların silindiğini bulacaklar, sonra hangi hitten sonrasının silindigini veya silinmedigini tespit edecekler ,sonrada buna göre yeni hit arttırma yolları için toplantı yapacaklar. Bunlar herkeze acık olarak forumda konusuluyor ne kavga var ne laf atma

) Bu anlattıgım olay 25 de başladı inceleme devam ediyor takipteyim.
Gördügünüz gibi adamlar kendi aralarında iş birliği yapıyorlar.Ben uzun zamandır bu forumdayım hic böyle bir iş birligi görmedim para kazanma konusunda.
R10 büyük bir aile, burası eticaretin kalbi gibi biryer. Bence turkiyeyi tartışmadan önce altan başlamalıyız R10 dan.
Konuya cevabım türkiye bilişim alanında kendi dinamikleri cevresinde yavas yavas gelişiyor , sürekli farklı fikirler çıkıyor ve uygulamaya konuluyor , daha düne kadar 145-146 yı çevirirken şu anda rahatlıkla 20 mb hızla yazabiliyorum.
Proje olarak ; güzel ve farklı projeler var.Sorun daha meyvelerini vermemesi,
Şu anda facebook , twitter tarzı bir site olmasada , yarın olmayacağı anlamına gelmiyor