Belirtilen bölümün açılması hostinglerle sorun yaşayanların yani ''tüketicilerin'' hakkına aramasına engel teşkil eder.Çünkü hakkında şikayet açılan firma kısasa kısas er meydanı sen edersen bende seninn konunun altında kendimi savunmam gider kendimde şikayet açarım (tıpkı sen bana eksi itrade verdin bende sana verdim olayındaki gibi) ,haline dönüşeceğini düşünüyorum.Hem hakkında Hosting şikayeti açılan firma için verilecek karar uzar bunun yanında aynı mesele için 2 farklı konu açılma ihtimalide olası,eğer gerçekten bu olacaksada ayrı bir forum altında değil şikayetim var altında belirtilmesi bence mantıklı...
Kart şikayeti vsr gibi durumlar istisnadır..Böyle bir bölüm açılması suistimal edilebilirde..
Zaten çivisi çıkmış bir bölüm olan, r10 hosting bölümü böyle bir bölüm açılmasıyla daha bi sarpa sarar.Firmaların verdikleri hizmet kaliteside daha bir yerlere düşer..
Bir çağrı merkezini aradığınızda bile eğer sizi arayan kişi taşkınlık yapıyor ,hakaret ediyor kurumu aşağılıyorsa ..Böyle konuşmaya devam ederseniz görüşmeyi sonlandırmak zorunda kalacağım der ve devamında görüşmeyi sonlandırır.Hizmet vermek zorunda değildir....
Host firmasıda uyarısını yapar müşteri ile ilgili şikayeti devam ederse hizmetini sonlandırır..Doğrusuda budur..Hizmet vermek zorunda değildir...
Hosting firmalarından 10 larca kez canı yanıp şikayet konusu açmadan zaman zaman sessizce farklı firma arayışına giren biri olarak yorumladım ,% de 100 müşteri memnuniyeti olsaydı tüketici hakları mahkemesi olmazdı iyi forumlar...