Bu konu uzayıp gider. Herkez favori ya da elinde olan makina türünü ya da bir üst seviye modelini verecektir. Grafik Tasarım okuyorum. Fotoğraf dersim var. Bende geçen sene bir pro makine alacaktım. Hoca ile konuştum. Detayları verdi ilgilendi sağ olsun.

Sirkeciden 1.470 TL, Canon EOS 600D aldım. Harika bir makine.

Şimdi ben 500d alsaydım bir fark olacakmıydı hayır. İş makinede değil lenste objektivde bitiyor. Okuldaki hocamın 500d si var 2.500 tl'lik lens takıyor.

Yani kısacası 2.000 tl değilde senın işine yarayacak makineyi alman. 600d niye aldım beni mest eden çevrilebilir, istediğin açıya getirebilir ekranı. Bunun dokunmatiklisini alacaksan 650d al derim. Zamanla lens değiştirisin makro çekimler, kuş çekimleri değiştirisin. Birnevi ömürlük mest eder seni makine. Birde yanında 8 ya da 16 GB hızlı kart alırsan tadından yenmez. 16 alacaksan sana önerim, 8 + 8 alman. biri dolar diğerini takarsın senin için daha avantajlı olur.

Sirkeciden satın aldığım dükkanın ürünlerini sattığı ilan mevcuttur. Benim aldığım fiyatan daha ucuza hemde. ben linki ekliyorum.

Kolay gelsin.