sametsezer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Harika bir iş çıkmış ortaya gerçekten. Az önce programı indirip üye oldum ve anında etkisini göstermeye başladı. Emeğinize sağlık. Geri dönüşü çok faydalı olacak eminim.
Teşekkürler hocam, geri dönüş olacağından eminim, program siteniz için en kaliteli ziyaretçiyi sağlamaktadır.

GrafiTAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bi soru daha soracağım. Alt yapısı zayıf (sayfa sayısı kısıtlı ) siteler için bu hitlerin bir zararı oluyormu trustrank açısından. Yani ziyaretlerin kalış süresi yeterli oluyormu. Cevaplarınız için teşekkürler.
Sitede kalma şu anda ortalama 2dk civarındadır ancak buna yönelik çeşitli çalışmalar yapılabilir özellikle yapmayı düşündüğümüz bir çalışma var eğer uygulayabilirsek verimi çok çok daha katlayarak artıracaktır. Ayrıca trustrank açısından da olumlu etkilerinin olacağını düşünüyorum ancak özellikle google dan gelen ziyaretçilerin sayısının minimum olmasını öneriyorum örneğin saatte maksimum 3-5 hit civarında. hatta bazı üyeler bu rakamı 1 yapıyor bu da dmek oluyor ki günde 24 tekil çok kaliteli google dan gelen ziyaretçi bunun kesinlikle hiçbir zararı olmayıp aksine ciddi fayda sağlayacağını düşünüyorum.

Bordo.Mavi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Programı indirdim üyeliğimin onaylanmasını bekliyorum ilk izlenim olarak gayet başarılı buldum sistemi.
Üye olduktan sonra hemen üye bilgilerinizle giriş yapabilirsiniz herhangi bir üyelik onaylama işlemi bulunmamaktadır. Eklediğiniz siteler de en kısa süre içerisinde incelenip onaylanmaktadır.