Sayın firma yetkileri
Siz müşteriyi nasıl şikayet edeceksiniz pardon sizin degiminizle uyarı.Bana bir firma yetkilisi örnek verebilir şu şikayet/uyarı işi nasıl oluyor.Benim anladıgım şöyle:
Ali xxx adlı kişi 055555555 numaralı
isdfdsf@hotmail.com adresli kişi bizden hizmet aldı ödeme yapmadı sizinde başınız yanmasın.
bunu mu diyeceksiniz.Bunun Cevabını alabilir miyim merak ettim.
Tesekkürler cevap verenlere şimdiden.
şu şekilde olabilir mesela
bir alt başlıkta konuyu açan arkadaş şu şekilde yazmış
Merhabalar
Muhatap olduğumuz birisi bizden kredi kartıyla 110TL karşılığı bir reseller paketi aldı. Paket detaylarının önemi bulunmuyor.
Şahıs DNS ayarlarını hatalı yapıyor ve sitelere erişemiyor. S unucuda sorun olmadığını uptime raporundan tutun her türlü yolla kanıtlıyoruz, hatayı şahsa söyleyip nasıl düzelteceğini söylüyoruz, söylediğimiz işlemi yapsa düzelecek. Şahıs ısrarla işlemi yapmıyor ve bu sefer "ben sizden memnun değilim paramı iade edin" vb.. bir tavra girdi ve parayı bir banka hesabına yollamamızı istedi. Bir baktım ki hep kontör siteleri açılmış resellerda sahte, hemen hizmeti silip ücreti kredi kartına iade ettim. Bu sefer telefon etti ve "ben parayı hesaba yollayın dedim karta niye yolluyorsunuz" vb.. çıkıştı.
Amacı belli şahsın, çalıntı kartla ödeme yapmış ve parayı başkasına yollatmaya çalışıyor, başka firmaya yollatıp hizmet almaya çalışıyor.
Size başka bir hosting firmasından ödeme yaptırarak hizmet almaya çalışan biri olursa asla kabul etmeyiniz.
Kredi kartı/paypal ile ödeme alınca iade etmeniz icap ederse ödeme kaynağına ücreti iade edin.
Bunun yerine sisteminde kayıtlı olduğu bilgileri paylaşa bilir ve bu tarz olaylar bir başlık altında toplanabilir. Benim anlatmak istediğim buydu.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:25:22 -->-> Daha önceki mesaj 00:24:31 --
Bütün problemli müşteriler atladılar galiba.
bütünü değil ama bir kaç tanesi baya ateşlendi