1. Ben bakkal dükkanı işletmiyorum ama sen bu konuda baya tecrübelisin. Yazdıklarından bu şekilde anlaşılıyor.
2. Buradaki amaç ödemeyi yapmayıp kaçan kişileri ve bu işi meslek edinme yolunda olan vatandaşlara karşı diğer firmaları uyarmak.
Bu önerideki amaç bu kalkıpta ahmet isimli müşteri bana küfür etti diye ağlanmak değil.
Ama sanırım senin kafatasının içindeki şey tost yemekten bunu anlayabilecek olgunluğa erişememiş.
Biraz brokoli , beyaz, kırmızı et, süt filan tüket belki bakış açın gelişir.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:45:29 -->-> Daha önceki mesaj 21:42:38 --
evet anlatmak istediğim aynen bu ama bazı arkadaşlar sadece tost ile beslendikleri için algı yetenekleri kısıtlı kalmış.
Bu şekilde sert bir üslüp ile neden bu tarz şeyler yazdınız açıkçası merak ettim.
Bu şekilde saldırı pozisyonuna geçmeniz, söylediğim şeyleri kaldıramadığınız için.
Nasıl diye soracak olursanız, alıntıladığınız yerler , sizi çok kızdırmış olmalı.
Ayrıca şunları da merak etmiyor değilim, siz kaç yaşındasınız da benim ne yiyip ne içeceğime dair terbiyesizleşerek önerilerde bulunabiliyorsunuz?
Ne yiyip ne içtiğimi nereden biliyorsun ?
Sen veresiye ile çalışmaya devam et, dediğim gibi ben bol bol dalga geçmeye sonuna kadar hazırım.
O tost'un ne anlama geldiğini açıklasın arkadaşlar, anlatsınlar.
Zaman kaybettim kaybedeceğim kadar, senin gibi en ufak şeyde parlayıp, hakaret seviyesine ulaşan laflarına karşılık verecek kadar düşmedim