oktaydeniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pek mantıklı gelmesede youtube hesabının kapatılıp , adsense deki ödemelerin alınabilecegi bekleyip görecegiz.

Eğer söylediğiniz gibi kanal kapatılınca ödeme alınıyorsa ve adsense hesabınıza bişey olmuyorsa Ben isteyen herkeze ayda 500 dolar kazandırırım ) Çok ciddiyim

Şu anda 2. adsense hesabıma 2 kanal ekledim günlük 20 dolar kazanmanın yolunu buldum 4 günde 102 dolar birikti . Masrafı 20 dolar

Ben pek ihtimal vermiyorum büyük bir ihtimalle adsense banlanacak.(Adsense youtube üzerinden değil, site başvurusu ile acıldı) Para alamayacagım. Denemek bana bişey kaybettirmediginden sadece deniyorum. Bu şekilde para kazanılabilecegini ingilizin birinin yazdığı ve satın aldıgım ebooktan ögrendim. Eğer banlanmadan para alırsam bir konu açıp reklam satısı yapacagım.

Ayda size 500-600 dolar kazandıracak birine , aylık ne kadar verirsiniz ?
daha önce hesabı kapatılan arkadaşların söyledikleri bu şekilde.fakat,2 arkadaşımın youtube hesabı ile birlikte adsense hesabıda banlandı.hesaplar youtube üzerinden açılmış hesaplardı.genel olarak konuşursak youtube kanalının kapanması adsensedeki parayı etkilemiyor.sizinde söylediginiz gibi bagzı hilelerle bi kanalında güzel para kazanıp,kanal kapandıgında yeni kanaldan devam eden arkadaşlar var ve aylardır paralarını alıyorlar.fakat,bu demek degildir ki herzaman böyle devam edicek.bagzı arkadaşlarında söyledigi gibi yakında youtube tektek öpücek bence tüm türk hesaplarını