Cycl0ne adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz, bakkal mı işletiyorsunuz ? Veresiye ile çalışıyorsunuz ?

Para = çokomel

"Kullanım sözleşmesinin 1. maddesinine uymadığınız için hizmetiniz sonlandırılmıştır."

Dediğinizde hiçbir şekilde hak talep etme hakkına sahip değil, şikayet etmesi birşeyi değiştirmez, ileriye giderse kurumsal olduğunuz için iftira, markayı kötüleme gibi şeyler devreye giriyorsa firma olarak hakkınızı yasal yollardan aramalısınız.

Burada da bakkal mantığı, bu şekilde iş yapamazsınız
1. Ben bakkal dükkanı işletmiyorum ama sen bu konuda baya tecrübelisin. Yazdıklarından bu şekilde anlaşılıyor.

2. Buradaki amaç ödemeyi yapmayıp kaçan kişileri ve bu işi meslek edinme yolunda olan vatandaşlara karşı diğer firmaları uyarmak.

Bu önerideki amaç bu kalkıpta ahmet isimli müşteri bana küfür etti diye ağlanmak değil.

Ama sanırım senin kafatasının içindeki şey tost yemekten bunu anlayabilecek olgunluğa erişememiş.

Biraz brokoli , beyaz, kırmızı et, süt filan tüket belki bakış açın gelişir.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:45:29 -->-> Daha önceki mesaj 21:42:38 --

BilisimHosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şikayeti siz sadece bumu sanıyorsunuz????

eger bu sanıyorsanız cevapsız bırakırım bu sorunuzu yorumu herkes verebilir

müşteri bize küfür ederse sözleşmede zaten bu durumla ilgili madde var ise bu nedenle bile hizmet iptal edersiniz o sorun olmaz

burdaki amaç kullanıcı sizin sunucunuza zarar veren eylemler oldugunu tespit ettiginizde bu duruma son vermek vede

bu bölüme şu kişi vede şu site adresiyle size gelen kullanıcıya sakın hizmet vermeyin denir

burada amaç diger firmaları bu durumdan haberdar etmektir.

direknetin anlatmak istedigide bu sanırım yanlış anlamadıysam

sunucuda barındırılan sitelerden ekmek yiyen insanlar var birisi gelipte bu insanların ekmegine taş koyacak bir durum meydana getirirse dahamı iyi yoksa

bu durumu önceden bilip ona göre zarar olmadan bu durumu çözmek mi iyi

saygılarla
evet anlatmak istediğim aynen bu ama bazı arkadaşlar sadece tost ile beslendikleri için algı yetenekleri kısıtlı kalmış.