Belki bir çok arkadaşımız kızıcak ekmeğimizle oynuyosun dicek ama bir çok arkadaşımızda beni büyük bir yükün altından kaldırdın dicek....

Arkadaşlar ben yeni farkına vardım belki aranızda yapan vardır.Bugün sabah binaya girerken posta kutusunda dergi gördüm reklam amaçlı dağıtılmış aldım dergiyi öyle bir okuyayım dedim sonra birden aklıma bunları siteye yazmak geldi (Moda dergisiydi takılar vs.) Çok güzel yazılar vardı içinde bir kaç tanesini googlede aradım bir bakdım google öyle bir şey yokdu direk bilgisayarıma yazmaya başladım tabii yazmadan önce googlede aradım kimisi var çıkdı aynı şekilde yazılmış kimisi yazılmamış çıkdı bilgisayarımda saklıyorum yazıları...

Demek istediğim şey şu nerden baksanız bir makale 2 TL artık bloga günde 2-3 tane özgün makale girmek gerekiyor şart oluyor günde 1 tane alsanız ayda 60 TL yapar ki siteye günde 1 tane eklerseniz hitiniz azalır...

Gidip bir tane dergiye üye olsanız ayda 10-15 TL ye daha mantıklı oluyor...

Ben bugün dergiden bir yazıyı yazdım bilgisayarıma 241 kelimeli 1490 karakterli bir özgün makale çıkdı eğer isterseniz telif hakkı korkusu olursa yazının en altına derginin adını yazarsınız kaynak olarak olur biter.

Eğer denicek arkadaşlar varsa tavsiyem Moda-Kadın-Sağlık gibi dergiler alın...Spor-Teknoloji dergileri googlede baya yazılmış oluyor...

Eğer Bu Yazımla Kalbinizi Kırdıysam Özür Dilerim Ama Bir Yandan Sürekli Makaleye Para Veren Arkadaşlarımızı Düşünün.