futli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
adsense hesabım aktif onda bir sorun yok.
Arkadasım sen adsensi youtube üzerindenmi aldın, yoksa daha önceden olan adsensine youtube mi ekledin ?

Cevaplarsan sevinirim.

MuSLeRa06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alirsin arkadasim odemede sorun olmaz.

Kanalini yedekleseydin keske ! Ben her kanalimi Mutlaka yedeklerim,sizlerde yedekleyin..Kanal kapatildiginda hit alan izlenen videolari kaybetmiyorum en azindan.Yeni kanal acip hepsini yeni kanala yukluyorum ihlal yuzunden kanali kapattiran videoyuda yeni kanala atmiyorum boylece kurtulmus oluyoruz ve kanal aynen deva mediyor tabi 0 abone ama olsun videolar olmadan abone olmaz.
MuSLeRa06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynen ustamin dedigi gibi,adsense banlanmiyor,Youtube kanali banlaniyor bu yuzden odemede sorun olmaz.
fatihbaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu tarihte banlanan hesaba ödeme yaparlar herhalde ama adsense hesabına girebiliyormusunuz?önemli olan bu.kanalın kapanması sorun olmaz,yeterki hesap elde kalsın
Jiraslan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tarih farketmez ay sonu ay başı ay ortası , herhangi bir zamanda youtube hesabının banlanması ödemeyi etkilemez. ödeme adsenseden yapıldıgı için sorun yok .
futli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
adsense hesabım aktif onda bir sorun yok.

Pek mantıklı gelmesede youtube hesabının kapatılıp , adsense deki ödemelerin alınabilecegi bekleyip görecegiz.

Eğer söylediğiniz gibi kanal kapatılınca ödeme alınıyorsa ve adsense hesabınıza bişey olmuyorsa Ben isteyen herkeze ayda 500 dolar kazandırırım ) Çok ciddiyim

Şu anda 2. adsense hesabıma 2 kanal ekledim günlük 20 dolar kazanmanın yolunu buldum 4 günde 102 dolar birikti . Masrafı 20 dolar

Ben pek ihtimal vermiyorum büyük bir ihtimalle adsense banlanacak.(Adsense youtube üzerinden değil, site başvurusu ile acıldı) Para alamayacagım. Denemek bana bişey kaybettirmediginden sadece deniyorum. Bu şekilde para kazanılabilecegini ingilizin birinin yazdığı ve satın aldıgım ebooktan ögrendim. Eğer banlanmadan para alırsam bir konu açıp reklam satısı yapacagım.

Ayda size 500-600 dolar kazandıracak birine , aylık ne kadar verirsiniz ?