yanlış bence, bu pagerank olayı için binlerce makale var, ve buna benzer yüzlerce konu var r10 da hatta ve hatta https://www.r10.net/google-pagerank bu kategoride 2 3 sayda gezinse dahada faydalı bilgilere ulaşacaktır,

örnek: birisi gereksiz bir konu açtığı zaman bile kendiside tiye alacaklarının farkında baştan önlemini almaya çalışıyor, buda canı sıkılanlara malzeme çıkıyo. şahsen ben konu açmadan önce msn den arkadaşlarıma soruyorum bu nasıl olur böyle birşey var doğrumu diye google'dan bakıyorum varsa var yoksa yok, abudik gubudik konu açıpta Forumu çöpe çevirmenin anlamı yok bir çok insan ekmek yiyor forum üzerinden daha faydalı bilgiler paylaşılsa kötümü olacak? birisi konu açıyor eyvah sitem PR3 oldu zararı varmı birisi konu açar sitem 2 yıldır pr almıyo neden, konu açacağına forumu biraz gezip dolaşsa veyahut google Pagerank değeri nedir nasıl alınır, pagerank değerinin siteye zararı varmı diye yazsa okuduğunu anladığını uygulasa kendince gelip burada konu açıp faydalı birşey yapsa kötümü olacak