kingofseo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel anlatim olmus

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:42:29 -->-> Daha önceki mesaj 22:37:40 --

Türkce dil dosyasi varmi?
Türkçe dil desteği var ama malesef sorunlu, kısa bir süre içinde sorunsuz bir dil seçeneği çıkarmayı hedefliyorum.

salih841 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam siteden indiriyorum. dosyalar içinde "themes" klasörünün içinde bulunan imges ve css klasörleri boş iniyor içlerinde bir şey yok? Eksik mi indiriyor yoksa mevcut olan bumu? çünkü böyle kururlum yaptımğımda tam yüklenmiyor site. :S y
Hocam yeni sürüm ile beraber bazı değişiklikler oldu, tema sistemi bunlara dahil, tema dosyaları, static klasörü altında barınıyor şuanda resim, css ve diğer dosyalara oradan ulaşabilirsiniz.

bekchi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türkçe dil dosyasını attığımızda, yönetici paneli açılmıyor. Yardımcı olurmusun?
Türkçe dil dosyalarında problemler var şuan stabil şekilde çalışması için, system>language>en(ingilizce) klasörü içerisine tr dosyasındaki klasörleri kopyalamalısınız. Yanlız language.php dosyasını kesinlikle kopyalamayınız. Bir süre beklerseniz, Türkçe dil dosyalarını tamamen düzenledikten sonra yayınlayacağım.