functions adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
unset($_SESSION['sktime_session']); bundan kaynaklı olması yüksek. Çünkü oturumu false ediyor. İyi çalışmalar
buradaki session_kontrolü flood koruması için. formda anlık session oluşturuyorum ve onu post ediyorum. Eğer session lar tutmuyorsa flood, değilse update işlemi gerçekleşiyor.
oophp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ses ten değil ses kontrolü var zaten öyle bir durumda başarılı demez sorgunuzu kontrol edin

hepsini '".md5(md5($sifre))."', böyle yazmayı dener misiniz?

$id=trim(mysql_real_escape_string(strip_tags($_POS T["kayitet"])));
id formdan almayın bir bakmışsınız bütün hesaplar güncellenmiş şok olursunuz ses te tutmuyor musunuz id curl ile yada farklı yollarla tüm hesaplar güncellenir haberiniz bile olmaz

echo ile sorguyu basıp çıkan yazıyı mysql e basarmısınız nasıl bir işlem yapıyor

echo("UPDATE users SET
ad = '$ad',
soyad = '$soyad',
mail = '$mail',
parola = '".md5(md5($sifre))."',
telefon = '$tel',
cinsiyet = '$cinsiyet',
sehir = '$sehir',
adres = '$adres',
ip = '$getip',
date = '$date',
tarih = '$yenitarih',
durum = '$durum'
WHERE id = '$id'
")
id yi nereden alacam pekii ?
echo $sorgu yaptım.
Çıkan sonuç:

UPDATE users SET ad = 'Samet', soyad = 'Kuruçay', parola = 'f7d6fd9124cce7f8c5ef42b77882e0b5', telefon = '(541) 845-9878', cinsiyet = 'Erkek', sehir = 'Samsun', adres = 'SAMSUN', ip = '::1', date = '12-12-29', tarih = '29 Aralık 2012 - 10:37:31', durum = '1' WHERE id = '1'
Edit : Sorun nasıl çözüldü bilmiyorum ama galiba dün gece hem localde hemde sunucuda çalıştığım için SESSION lar karışmış olabilir.. Teşekkürler