Benim anlamadığım bir olay var
Burda 30 liraya satılan programa pahalı ddeniliyor,
başka bir konuda hemen hemen aynı olan programlara 100 lira çeken arkadaşlar destek yağmuruna tutuluyor
Bu nasıl bir ikiyüzlülüktür...
Bence bu programa pahalı diyene kadar, bu sözü söyleyebileceğiniz biçok konu var.Bi inceleyin derim.
Aylık 100 lira imleme programına fiyat çekenler var
Kardeş kimi kastediyosun o programla bilmiyorumda r10da satılanlar ömürlük bunu görmüyormusun? diyorumki ömürlük olsun 500$ satılan imleme programı görmedim ben öyleyse bile ömürlüktür 5 sene boyunca heray birine yada birilerine düzenli ödeme yapıp ödediklerinizi bi toplayın.
Tabi ki para için yapıyorum,hayır için yapmıyorum,buradan açıkça söylüyeyim herkese.
ben 1 aydır günde 12-14 saatimi bilgisayar başında geçiyorum, 1 aydır sosyal hayatım sıfır.Bir sürü şeyden fedakarlık ediyorum.
Diyorsunuz ki hem tüketici faydalansın hem siz sürümden kazanın.
Siz 1k siteyi kaç paraya imletiyorsunuz bunun hesabını yapın önce.
Hocam tabiki para için yapıyosunuzda kusura bakmayın ama ticaretten anlamıyosunuz okadar insan diyoki ömürlük yap sen kendime güvenemiyorum arkasında duramayabilirim diyosun arkasında durmayacağın bişeyi aylık yapıp milleti alıştırıp destek vermiyorum dersen alan müşteriler senin daha sonraki yapacağın programları alırmı biraz mantıklı düşünün bu işlere girerken.
Neyse konunu baltalamış olmayım nacizane görüşümü ve pahalı olduğunu belirttim sana gerisi sana kalmış kusur ettiysek affola.