Arkadaşımız güzel bir yere değinmiş, network marketing sonucu hüsranda olabilir başarıda olabilir size yapılan sunumda
kolay yoldan para kazanmak
kısa vadede maddi zenginlik
3 ayda yüksek gelir elde temek
"sorgulamadan verilen liste ve planları uygulamanız yeterli"
ve benzeri başlıklar içeriyorsa burda durup düşünmeniz lazım hiç bir gerçek ticarette kısa sürede zenginlik yoktur, zaman kaldıracı ilkesiyle iyi bir çalışmayla sürekli gelir elde etme imkanı vardır.
network marketing tanımı insanların maddi olarak özgürlüğe kavuşmalarını klasik ticaret anlayışından daha mümkün kılmaktadır ama sadece zenginlik hedefi sunmak insanlara temeli çürük bir yapı inşaa etmeye benzemektedir, biz ekibimize ve insanlara düşünsel ve fikirsel anlamda zenginlik katamıyorsak sonuç hüsran olacaktır.
Sektöre ilgi duyan ve doğrusu nedir diyen arkadaşlar için mutlaka okumanızı istediğim bir yazıyı sizlerle paylaşıyorum
Hangi Network Marketing firmasını seçmeliyim?
/
Başarı sizinle olsun.
Madem böyle bir konu açtınız bende bununla ilgili deneyimimi sizlerle paylaşmak istedim.
Geçen sene Amwayin çok lüx bir otelde yapılan bir grup toplantısına davet edildim. Beni davet eden kişi ise devlete önemli hizmetleri olmuş ve emekliye ayrılmış üst düzey bir bürokrattı. Tabi toplantıya giderken Amway olduğunu bilmiyorsunuz. Toplantıya girene kadar düzgün bir bilgi de alamıyorsunuz. Neyse konuyu uzatmayayım, görünüşe göre insanlar çıkıp deneyimlerini ve nasıl para kazandıklarını anlatıyorlar. İlk başta atmosfer sizi büyülüyor. Çünkü oraya gelen herkesin para kazanma hırsı var.