Arkadaşlar, acemi olan benim,

Satın almak isteyen özel mesaj atan bir Gold üye. 200 üzerinde mesajı var. İlla isminin verilmesi gerekliyse ben değil kendisi yazsın. kendisi ile XXXTL'ye anlaştık. (Not: %70 pazartesi yatırırım demiş, yatırmaz ise bilgi vereceğim.)
Açık artırma kurallarına aykırı ise, kendisinden özür dileyerek rezervasyon seçeneğini iptal ederim.

Saygılar.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:16:15 -->-> Daha önceki mesaj 21:06:40 --

Smartis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Takas tekliflerine açıksanız 4 tane domain verebilirim. Sizin domaininiz kadar kıymetli olmasa bile sizin gözünüz'de, benim için çok değerli ve direk keywords domainlerdir'ki xxx gibi rakamlar kazanılabilir. Şayet ki size takas uygun olmaz ise 400 lira verebilirim. Pazartesi günü sözünüze karşı bir farklılık olursa ben buradayım bilginize sunar hayırlı satışlar dilerim.
Sayın Smartis,

Teklifiniz için çok teşekkür ederim. Gerçekten domain alış satışı yapan biri değilim. Bu domaini de belki kendi işime yarar diye 7 yıl önce kayıt ettirmiştim. Ancak bir türlü değerlendirme fırsatı bulamadım. Hep bir hayat koşturmacası. O yüzden takas işi gerçekten bana göre değil. En iyi rakamı verene satacağım.

Selamlar.