Milenyum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu ücretsiz host dağıtma mantığı nedir acaba? Tüm paketlermi ücretsiz olacak? Sizin kazancınız ne olacak?

edit . sadece ilk paket ücretliymiş tamamdır hayırlı olsun.
Ücretsiz hosting paketlerinde reklam gösterimi, ücretlilerde ise satış ortaklığı mantığı ile kazanç sağlamayı düşünüyorum.

Malatya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel domain, önce bir vps sonra bir makina öneririm. Böylece kaliteli de hizmet verirsen dünya çapında büyüyebilir. Güzel isim ama 3000 1000 5000 gibi rakam vermek zor neticede bu domain amacında ve "iyi bir şekilde" kullanılırsa değerli olur.
Securesignup 'ın ücretsiz hizmetinden yararlanıyorum, vps falan gerektirmiyor. Tabi riskli bir iş, tüm veriler onlarda saklanıyor fakat ücretli paketlerine geçmeyi düşünüyorum yakın zamanda. İnşallah dünya çaplı büyür İyi dilekleriniz için teşekkürler...

Donanimsiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dediğin gibi google'a sevdirmek ve tanıtmak zor kısmı.Daha çok sosyal ağlara reklam verirsen istediğin kitleye ulaşabilirsin.
Facebook reklamları düşünüyorum şimdilik bakalım, buna da bütçe ayırmam gerekecek bir miktar fakat tanınana kadar ayıya dayı diyeceğiz

Tabiki domain şu an yeni kayıt, 3-5 bin dolar edeceği yok farkındayım, bu durumda projenin tutmasını beklemekten başka şans yok değerini anlamak için heralde

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.