milbas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
BÖTE KPSS de yerleşme şansı çok düşüktür.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:44:42 -->-> Daha önceki mesaj 10:35:39 --

Bilgisayar öğretmenleri ileri matematik dersleri alıyor mu bilmiyorum,
Ama bilgisayar mühendisliğinin lineer cebir, diferansiyel denklemler gibi dersleri alması zorunludur. Ne alakası var diyen adamlar oluyor. Ama kusura bakmasınlar diferansiyel okunmadan mühendis olunamaz. Matematik sevmiyorsanız tavsiyem adalet gibi bir bölüm okuyup 2 yıl sonra kısa yolda memur olmanız. Ve çalışırken de DGS ile Hukuk okumanız. o da taş patlasa 3 yıl demek olur ki toplam 5 yılda hem memur hem de hukukcu olursunuz.
Öok isterseniz hukukdan sonra da özel de 1,5 yılda yazılım mühendisliği okursunuz (bulursanız )

Hayalinizde nasıl bir yazılım bölümü geciyor bilmiyorum ama üniversitelerde çok öğrenci akademisyenler yüzünden bu işten tiksinir duruma geliyor.
Örneğin benim okuduğum yılda Adam "bilgisayar mühendisliğine giriş" dersine prof giriyordu ama adamın anlattıkları ile muhendisliğin bir alakası yoktu. Resmen türkçe dersi alıyorduk. örneğin derste "program" demek yoktu. program yerine "izlence" demeliymişiz. sınavda sıkıysa program de. direk o soru için sıfır. Yani çok şey ummayın. Bulacaklarınız bir kaç akademisyenin kendini tatmin etme çabası olur. Tecrübe ile sabittir. Hep demişimdir:"Ömrümün en boş yılları ünide gecek yıllardır"
çok ilginç gitmeme gerek kalmadı şimdiden tiksindim