bilgiler icin tesekkurler arkadaslar.
protos78,
dediklerine katiliyorum evlenmeden bosanmak dusulunmez ama evlenmeden basima ne gelebilir dusunmek lazim o konuda hemfikirim.
ben bu konularda cok acemiyim birakin norvec evlilik kanunlarini turkiye yi dahi bilmiyorum ama onumde 2 ay gibi bir sure var bu surede herseyi arastirip en dogru sekilde yapmak istiyorum.
tabi bu surecte tecrubeli arkadaslardan bilgi edinmeye calisiyorum.
allah korusun birgun bir bosanma olayi yasarsak evlenecegim devlet her zaman kendi vatandasinin arkasinda olacaktir, bu yuzden kanunlari harfiyen bilip ona gore adim atmak gerekiyor.nafaka olaylari felan can sikabilir bir omur boyu da oyle bir Sikinti cekilmez tabiki.
Ben basima gelebilecek en kotu seyleri ogreneyim de gerisi zaten gelir

tabu bu olayin yabanci kiz olmasiyla alakasi yok acikcasi turklede evlensem bu kadar dusunurdum.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:22:13 -->-> Daha önceki mesaj 01:25:40 --
cok sacma sapan bir kurali daha yeni ogrendik burda evlenebilmek icin belli bir seviyede para kazanmak gerekiyormus 90 gun sonra oturum alabilmek icin ee ne yani ben evlendim ama is bulamadim diye bana oturum mu vermeyecekler yok artik !