xLn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkes 5tl den alsa bu programı çöp bir program haline getirmez mi? Herkesin elinde olan bir programın artıları ne olur? Ben ce az ve öz kişilerde olması daha mantıklı olur. Çoğu kişi bundan ekmek kazanacak.

Bir de yazılımcı'nın da emeğini düşünmek lazım. 5tl veren programın sahibi olacak işini görecek bir daha güncellemeyecek. Ben kendim yazmış olsam 5tl den satmaktansa ücretsiz dağatırım daha iyi.

O zmn senin dediklerine şöyle bir şey olabilirdi. programın lisans fiyatı xTL aylık lisans güncelleme fiyatı yTL. Böylece kullanmak isteyen programı satın alacak. devam etmek isteyen lisansını uzatıcak.
Peki canım kardeşim olduya tutuldu sen istersen 100 tl yap gene çok kişi alırsa ozaman çöp olmayacakmı kendi söylediğinle çakışıyosun bence. Ozamanda kazanacaksın ucuz yapıp çok satıncada kazanacaksın bugun her ay 100 kişiden 5 tl alsan 500tl yapar bu oranı rahat yaparsın zaten bunun 200 kişiye sattığını düşününce 1000tl yapar ha sen beğenmiyosan az diyosan hiç olmadık bişey yapta rakiplerin varken seni tercih etsinler iyi calışmalar.