Elimde Almanya'dan getirdiğim, evde Wii olduğu için hiç kullanmadığım ince kasa Playstation 2 var. Türkiye'de çip taktırdım. Ama nedense kopya oyunlar dik koyduğumda çalışıyor ve sorunsuz çalışıyor. İnternette birkaç oyun da indirip denemiştim. Orjinaller her türlü çalışıyor. Menüsü Almanca ama bildiğiniz gibi sadece birkaç satırlık gereksiz bir menü.

Bir tane orjinal kol, bir tane memory kartı var. Birkaç tane oyun var. Bir tane PES ya da Fifa 2011 ya da 12. Mortal Kombat, bir iki tane de başka oyun var. Zaten internetten indirilen oyunlar çalıştığı ve kullanmadığım için hatırlamıyorum oyunları. İnternetten istediğiniz oyunu DVD'ye çekebilir ya da piyasada birkaç liraya satın alabilirsiniz.

Yalnızca başka bir ürünle takas etmek istiyorum. Satmak istemiyorum, ucuz kullanmadığım bir şey zaten. Kullanacağım bir ürünle takas edeyim işe yarasın, parasına ihtiyacım yok.

İstanbul ya da Antalya'da ürünü deneyip alabilirsiniz. Puanı yüksek arkadaşlarla önce ben olmak üzere ürünleri karşılıklı da gönderebiliriz.