MetinGumus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paranın değerini bilen ve bütçe sınırları olan; biraz da işten anlayan yada ilgili biriyseniz ki öyle gözüküyor; şimdiden gireceğiniz stres için geçmiş olsun diyorum.

Ben 1 ay önce 42" boyutunda tv almaya karar vermiş; seçimim Led olmuş; üründe Lg 42LM760S olmuştu. En büyük artısı olarak pasif gözlükler ve 800 hzlik sistem frekansına sahip olmasıydı. Sinema ekranı olayıda başka bir artısıydı.

Aslında sorunuzun cevabı şuradaki karşılaştırmada gizli.
Kişisel ihtiyaçlarınıza ve kullanım alanınıza göre seçmelisiniz.
Ki zaten ihtiyaçlarınız belliyken sonuca daha yakınsınız.

Ayrıca benim gibi pinpirikliyseniz eğer insanların daha az yoğun olduğu gün ve saatlerde gidip uzun uzun incelemenizi tavsiye ederim. Antalya'da olduğunuzu görüyorum; eğer burada yaşıyorsanız Dokuma'da Özdilek'in yanındaki Kipa'da Media Markt var ve içerisinde oldukça farklı seçenek mevcut. Oradan hemen Özdilek'e geçip Bimeks, Teknosa gibi mağazalardaki seçenekleri de gözlemleyebilirsiniz. (Fazla gezmeden daha çok seçeneğe ulaşabilmeniz açısından söyledim.)
Evet mediamarkt, Teknosa ve Bimeks'e uğrayıp görüntüler arasındaki farkları gözle görmek iyi olacak sanırım. Haftasonu öğleden önce gidersem o kadar kalabalık olacağını sanmıyorum. Tam olarak ne istediğini bilerek alışveriş yapmak zor bu alanda çünkü onlarca model arasında her modelin artısını eksisini fiyatını ederini düşüne düşüne bayağı bir stres oluyor insan. Bu stresi yaşamadan aldığım tek teknoloji ürünü şey telefonum oldu ( S3 ). Teşekkürler yorumunuz için.