Kimse senin ekmek yemene mani olmuyor sadece direkt ilk mesajda adama birşeyler satmaya çalışıyorsun. Belkide siteye bile girmedin 1 dakikalık arada teşhisi koyup bence çok yüksek fiyatlı paketlere (herkes istediği fiyata satar) yönlendiriyorsun bu nasıl bir iş ahlakıdır? Bu düpe düz insanları kazıklamaktır, onların kötü durumlarından faydalanıp cebindeki parayı çekmeye çalışmaktır.

O mesajı aradan 3-4 saat geçtikten sonra yazsaydın siteyi incelemiş derdim ama 1 dakikada nasıl teşhis koyup tedavi yöntemini gönderiyorsun ilginç birde üst mesajlarda Ülkemizin düştüğü durumu diyorsun kimse senin boş saçma sapan laflarına katlanmak zorunda değil çok düştüyse bu ülke gideceksin başka ülkelere gelip burada şöyle böyle demiceksin.

emreseo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar bana başka bir çare bırakmadınız.

Konudaki tüm mesajları report ediyorum. İşsiz güçsüz insanlarsınız. Bir eğlence çıksada eğlensek diye bakıyorsunuz hepiniz.

Özellikle bazı kişiler kişiliğimede saldırarak çok ileri gittiler.

400 veya 500 TL 'ye paket satan sadece ben miyim? oda tartışılır. Backlink paketi satıpta program kullanmayan kişide çok azdır. Belki şuanda siz benim ekmek yememe engel oluyorsunuz. Umarım şimdi yaptığınızla gurur duyarsınız ve yarın bir gün sizede aynı şeyi yaparlar.

Siz en iyisi 2000 imleme satan spam'dan geçilmeyen çalışmalar satın alın.

Konuyada son mesajımdır.