12 ay kullanan 360 odeyecek ve bunu hersene vericek tabi parakende verdiği için dokunmayacak lakin, başka bir arkadaşın imleme konusunada yazmıştım sizede yazayım. Bu program yapılmadık olmayan bir program değil bu 1 2. olarakta yabancılarda bu hizmetler bir kerelik ve daha ucuz olmakta, gene türk yapımı olan başka bir programda bir kerelik 200 tl gibi bir fiyata yapıp biz programın arkasındayız diye duranlar varken kusura bakmayında fiyatınız çok çok pahalı.
Nedenlerine gelirsek eğer, 30 tlye düşürmeniz iyi ama genede pahalı ctpha parası odeyecekmi bunu alanlar gene heray? yoksa sizmi karşılayacaksınız bunuda belirtin.
Yani kendi yaptıkları programların arkasında durup forumdan insanlar güvenip bir kere alıp kullanacaklarsa onlardan sizin farkınız ne olabilir? daha iyi kodlamamı yoksa daha iyi programmı? hangisidir, bence hepsi aynı amac için yapılmıştır. Bazı arkadaşlar demiş türk programcıları kazansın iyi hoşta arkadaşım kardeşim 100 kişi alsa 30 tl odese siz sadece ve sadece ticaret için yapıyosunuz derim. Bazı şeyler zamanla olur birden para yapayım fikrini çıkarında hem siz hem tüketiciler faydalansın az ama sürümünden kazanın sen o program için 5 tl alsan 500 kişi alır ha diyosanki nadir kişiler alsın ozamanda zaten bu programdan var neden daha çok para ödesin mantıklı düşünün biraz.
iyi çalışmalar.
Herkes 5tl den alsa bu programı çöp bir program haline getirmez mi? Herkesin elinde olan bir programın artıları ne olur? Ben ce az ve öz kişilerde olması daha mantıklı olur. Çoğu kişi bundan ekmek kazanacak.
Bir de yazılımcı'nın da emeğini düşünmek lazım. 5tl veren programın sahibi olacak işini görecek bir daha güncellemeyecek. Ben kendim yazmış olsam 5tl den satmaktansa ücretsiz dağatırım daha iyi.
O zmn senin dediklerine şöyle bir şey olabilirdi. programın lisans fiyatı xTL aylık lisans güncelleme fiyatı yTL. Böylece kullanmak isteyen programı satın alacak. devam etmek isteyen lisansını uzatıcak.