hocam tabiki yorum yzılıyor ve yıldız veriliyor ama bunlarınn alexa da pek bir onemi yok yani ister bu ülkeden ister diğer ülkeden verilmiş olsun
ama diyelimki siz luxenburgta onlerde cıksın diyorsunuz öncelikle sitenizi ftp den ben luxenburgtan yuklemem gerekli sonrasında yorum ve 5 yıldızlar luxenburgtan girilmesi lazım sonrasındada luxenburgta olan bir server ınız olmasılazım ve sadce benim değil en az 5 değişik kişi veya ip gerci onuda yapabiliyorum ama zaman alıyor bu sekild eluxenburg sılaması cıkacaktır ülke suırtalamanızda
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:25:36 -->-> Daha önceki mesaj 13:22:51 --
arkadaşlar size pm attım lütfen kurallara uyalım benim 20 servera bağlanmam bile 1 saat buluyor. sizin işleirnizi yaparken altta kalacak olan sitelerde arada bir sayfa değiştirmeniz kadar kolay dğeil yani bundan dolayı kesinlikle af yok ben unutursam siz hatırlatın 10 gun gecince disiplin domin in cpanelini siizede pm atarım istediğiniz gibi kontrol edebilirsiniz hepinizi ekledim
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:27:17 -->-> Daha önceki mesaj 13:25:36 --
NaMeLeSs_MaN ip ler gorunuyor tesekkurler

bende geziyorum sımdı sıtelerı.
78.***.59.31
hocam lütfen kuralları iyi okuyalım ip numaranızın ilk 6 yhanesi okunacak sekilde yazınız