aTKn94 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş anlamadığım galatasaraylılar niye tuhaf tuhaf yorum atıyorlar. 4 yılda bir yenerler konuşurlar.
Çok eski oldu o

Aykut Kocaman geldi geleli Gs'ye karşı tek üstün oynadığımız maç süper finalin son maçıydı. O maçta 0-0 bitti 10 kişi kalmıştık.

Daha önce yazmıştım tekrar yazayım.

Fenerbahçe 0 - 0 Galatasaray
Galatasaray 1 - 2 Fenerbahçe

Galatasaray 3 - 1 Fenerbahçe
Fenerbahçe 2 - 2 Galatasaray
Galatasaray 1 - 2 Fenerbahçe
Fenerbahçe 0 - 0 Galatasaray

Galatasaray 3 - 2 Fenerbahçe

Galatasaray 2 - 1 Fenerbahçe

3B, 2G, 3M

Psikolojik üstünlükten bahsetmiyorum bile. Önceki konuda söylemiştim. GS maçı sadece bir örnek. İlla GS'ye yenildi diye demiyorum. Ama şu ligte zaten seni zorlayan 2 takım var. GS ve BJK. Bunlara da olan üstünlüğümüzü kaybettik artık. Yendiğimiz maçlarda GS'nin rahat 2 topu direkten dönmüştür. Çok ballı adam bu Aykut. 2011'de şampiyon olduğumuz maçta mesela GS maçında tam Alex'i çıkarıyordu Alex kafa ile golü atınca çıkarmaktan vazgeçti. Belkide çıkarsa o şampiyonlukta gitmişti.

Keza avrupada Young Boys, Paok, Vaslui, S. Moskova maçlarına bakın. Adamın avrupa karnesi komedi.

Young Boys 2 - 2 Fenerbahçe
Fenerbahçe 0 - 1 Young Boys

PAOK 1 - 0 Fenerbahçe
Fenerbahçe 1 - 0 (Uzatmalar 1-1)

Fenerbahçe 1 - 1 Vaslui
Vaslui 1 - 4 Fenerbahçe

S. Moskova 2 - 1 Fenerbahçe
Fenerbahçe 1 - 1 S. Moskova

Bu sene UEFA'yı katmıyorum. Zira hangi maçı zevk alarak izledik? Fenerbahçe sayfaları; "Hücum maç kazandırır, savunma şampiyon yapar" diye salakça bir şey paylaşıyor. Ne savunması Adamlar 5 tane net top kaçırıyor 1-0 kazanıyoruz takım az gol yiyor çok iyi defans yapıyor diyorlar. Böyle bir mantık var mı?

http://www.youtube.com/watch?v=AD2x635r1IQ

Olay bu işte aç izle. Bu yönetim bu kadronun içine etti sağolsun Ha birde Aykut'un, Daum'un yerinde gözüm yok açıklaması vardı. Onuda bulursam atarım. Böylede yüzsüz bir adam bu..