Merhaba arkadaşlar,
WordPresste bu problemi çözmeye uğraşıyorum kaç saattir. wp-admin sayfasına girip, wp'yi güncellemek istedim. Güncelledikten sonra bir daha wp-admine giremiyorum.
Google'da ve r10'da arayıp bulduğum bütün yöntemleri denedim. Hiç biri olmadı. Verileri KESİNLİKLE kaybetmeden, teamviewer ile bağlanıp bu sorunumu halledecek kişiler benimle irtibata geçerse sevinirim.
Ücret olarak isteğinizi de yazabilirsiniz. Kafayı yedim artık
Problemi çözmek için denediğim yöntemler;
* wp-config.php dosyasını ANSI ve UTF-8 Bomsuz olarak kaydettim. İkisi de olmadı.
* Yeni versiyonla gelen wp-config-sample.php dosyasını kendime göre düzenleyip, ismini wp-config.php yaptım. Yine olmadı.
* functions.php dosyasını ANSI ve UTF-8 Bomsuz olarak kaydettim. İkisini de denemiş olmak için... Ama yine olmadı.
* wp-include/pluggable.php dosyasının en baş satırına, <?php ob_start(); ?> kodunu ekledim. Yine olmadı.
* wp-admin ve wp-include klasörlerini WordPress'in orjinal halinden yükleyerek, tekrar FTP'ye attım. Yine olmadı...
* wp-login.php olarak giriş yapmaya çalıştığımda login ekranı geliyor. Şifreyi vs yazdığımda, yine wp-admin sayfasına yönlendiği için boş beyaz sayfa ile karşılaşıyorum.
* .Maintenance dosyasını sildim. Yine olmadı.
(Bu yöntemleri Google'daki makaleleri inceleyerek denedim.)
Acil yardımlarınızı bekliyorum...
Şimdiden teşekkürler...