emreseo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ülkemizde böyle programlar görmek beni sevindiriyor. Yurtdışında bu tür programlar çok yaygın bir şekilde kullanılıyor. Hep şunu söylüyorum. Domain alırken bile Türkiye'ye kazandırın. Ülkemiz kalkınsın. Ben SEOENGINE'ı isimtescil'de barındırıyorum. Hatta site yayınlamak isteyen arkadaşlarımıda isimtescil gibi türk domain firmalarına yönlendiriyorum. Maksat ülkemiz kazansın. Bu konudada aynı şekilde.

Bu tür programları kullanmak Greyhat SEO yapmaktır. Greyhat SEO ayıp değildir. Hacklink ile kesinlikle kıyaslanamaz. Hacklink kullanmayın, Greyhat SEO veya Whitehat SEO yada ikisini birlikte kullanın bu daha mantıklı olandır.

Bunlar bilgilendirmek istediğim konulardı.

Bu konudada Mert kardeşim belkide Türkiye'nin adını yüceltecek ve belkide Avrupa'da duyulacak bir program yapmıştır. Program oldukça başarılı görünüyor. Bu programa eminim çok fazla ilgi olacaktır. Mert kardeşimi tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum ve alanlara şimdiden hayırlı olsun diyorum.
Emre güzel yorumun için teşekkür ederim.

Evet baylar bayanlar,
Fiyat konusunda çok pahalı olduğuna dair pmler geldi ve programın fiyatını düşürmeye karar verdim. Programın fiyatını aylık 50 TL'den 30TL'ye çekiyorum.
Ön sipariş yapanlar için ilk 40 gün fiyatı 30TL'dir