Gecikmeli yanıt için kusura bakmayın, iş yoğunluğumuzdan ötürü bu başlığa yazma fırsatı bulamadım.

bipixel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İçerik %100 orjinal.
Google'da başka sitede aynı yazının çıkmasına imkan yok. Pr değerinden de zaten kopya olmadığı anlaşılmaz mı? Başvuruları hatırlamamakla birlikte En erken Haziran gibi en son da kasımda yaptım. Editöre mesaj da attım. Hiçbir cevap alamadım. Ayrıca ücretsiz domainli siteler kabul ediliyor mu dmoz da? Bir de kayıt ettirmek için bundan sonra ne yapmalıyım?
PR değeri dikkat edilen bir değer değil maalesef. Editör takdirine kalıyor biraz da işiniz. Ücretsiz domainler kabul edilmiyor diye bir kaide yok, tabii ki de ücretsiz olarak listelenen binlerce adres var. Kayıt ettirmek için yapmanız gereken herhangi bir işlem yok.

Başka sitede çıkmasına imkan yok dediniz, belki başkaları sizden içerik çalıyordur bilemiyorum. Yazılarınızdaki bazı paragrafları kopyalayıp google'da aratın lütfen. Mesela ben yazınızdaki bi adres tarifi kısmını kopyalayıp aratmıştım şimdi hatırlamıyorum hangisini kopyaladığımı da.

Risus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bütün linkler hazır iken başvurursam daha iyi olur dediğiniz gibi Teşekkür ederim yorumunuz için
Rica ederim.