yaramazkedicik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne diyeceksiniz mahkemede? "Ben nic.tr 'nin bu konudaki bir açığını farkettim ve yaklaşık 15 ay boyunca bu domain'i illegal bir şekilde başkalarının almasına engel oldum. Ama şu an bu domain'i alan şahıs hukuki yollardan hakkını aramış ve hukuki mücadelesini kazanarak domain'i almış. Böyle iş mi olur hakim bey mi?" diyeceksiniz?

Kusura bakmayın ama Yavuz hırsız muhabbeti tam sizin bu konu için biçilmiş kaftan. Hiçbir şey elde edemezsiniz, boşa kürek sallamayın. BTK 'da bir şey yapamaz. Nic.tr 'nin marka tescillerini takip etmemesi zaten başlı başına bir sorun.
Arkadaşım ortada bir açık yok,sende başvuru yapabilirsin başkalarıda,biz normal yollarla etik olarak başvuru yapıyoruz.Yasadışı bir durum yok,yasa dışı olan insanların başvuru yapılmasını engellenerek domain resmen peşkeş çekilmiş birilerine.
ortada hukuki yolla alınmış bir şey yok hukuki süreci başlatacak olan,ve orada devlet memuru olduğunu unutanları dava edecek olan biziz.Öyle bir karar olamaz hiç bir memlekettte.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:09:37 -->-> Daha önceki mesaj 16:03:07 --

KARTALBEY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
diğer taraf domaini almış mı, rezerve mi etmiş?
marka tesciliyle mi yoksa vergi levhası ile mi alıyor?
rezerve etmiş marka başvurusu ile,yalnız sanırım marka başvurusu alan adının başvurulara kapatılmasından hemen sonra sanırım tam tesbit edemedim.Bakıyoruz.