Bak kenan kardeş bundan sonra buraya yazılan herşey senin aleyhine çalışır çünkü satıcı sensin, benim zararım telefonu hiç göndermesen bile 280 tl olur. Bana çeşitli laf ebelikleri yapmayıp iki kere hatalı ürün göndermiş biri olarak sorunu çözme yoluna gidersen bişey yazmam ne istediğimi daha önce birkaç kez söyledim aslında iki gündür yaptığın inat ve laflar yüzünden ne istediğimin pek bir önemi de kalmadı ama yine yazayım sağlam çalışan bir ürünü bugün kargoya verirsin biter bu iş.

İnsan davranışları üzerine ileri düzey tecrübeye sahibim aşağıdaki alıntıda olan son numaranı da yazayım da kime ne anlatmaya çalıştığını öğrenirsin belki, ayrıca o zarfın amacını sanırım senden başka herkes çözmüştür.

Şimdi alıntıya bakıyoruz yapılan işlemler

kenanagkurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu arada telefon sahibine gitmeden önce bir takım teste girer, amaç hatalı telefonu göndermemek kargo ile 2 tarafı da uğraştırmamak. Yapılan işlemler ;
Önce fiziksel hatası var mı diye sağına soluna bakıyorum sonra kartimi takip telefonla birini arıyorum.Ve birine beni aratıyorum,ses microfon Imei testi sonra mesaj gönderiyorum(bunu daha önce yapmıyordum bazı müşterilerin msj gönderme problemi olduğu için artık deneme yapıyorum) , internet şubesine giriş yapıyorum.(normal bilg ile telefona msj geliyor mu diye..telefonun muziklerini çalıyorum ses yüksek mi diye bakıyorum.Son olarak içindeki gereksiz tüm programlardan arindiriyor, yapılan aramalar(2 arama) ve mesajı(tek mesaj) siliyorum. Ve paketleyip müşteriye gönderiyorum.
Her şeyini kontrol ediyorsun maşallah ama adam birde resim çekerek kamerayı kontrol eder değil mi

Ama onu yapmazsın çünkü kapağı ters kamerası altta kalmış bir telefon gönderdin ve şark kurnazlığı yapıp kişiye özel mesaj yazdın