Arkadaşlar merhaba,başıma şöyle bir olay geldi,
xxxxx.com.tr alan adı için bir başvurumuz vardı yaklaşık 10-15 kere başvuru yapmışız bu alan adı için ve belge göndermedik,ama gerçekten almak istediğimiz bir alan adıydı.En son tekrar başvuru yapacağımızda nic.tr nin alan adını başvuruya kapattığını gördük,''alan adı geçerli değil'' hatası aldık,farklı kullanıcı adları ilede başvuru yapamadık,arkadaşlarımızda yapamadılar. Nic.tr alan adını herkesin başvurusuna kapatarak,bir kişiye alan adını tahsis etmiş durumda kendileride bunu telefon görüşmemizde itiraf ettiler. Ben konuyu avukatımıza verdim ancak gene bilgi almak istiyorum sizden başına daha önce böyle bir şey gelmiş olan varmı? Ortada resmen bir peşkeş söz konusu. Nic.tr nin konu ile ilgili bize verdiği cevap siz alan adı başvurusunu yaparak elinizde tutuyorsunuz bunlar almak istiyorlar oldu,bizde belge göndereceğimiz için başvuru yaptık,1 gün, 3 gün neyse ek olarak süresini tanıyın belgesini gönderelim dedik.Kabul etmediler.Başına böyle bir olay gelmiş olan varmı?yorumunuz nedir dostlar?Resmen peşkeş değilmi?Öyle olmasaydı başkalarıda başvuru yapabilirdi.