Olsun güle güle kullanın.
Bu arada telefon sahibine gitmeden önce bir takım teste girer, amaç hatalı telefonu göndermemek kargo ile 2 tarafı da uğraştırmamak. Yapılan işlemler ;
Önce fiziksel hatası var mı diye sağına soluna bakıyorum sonra kartimi takip telefonla birini arıyorum.Ve birine beni aratıyorum,ses microfon Imei testi sonra mesaj gönderiyorum(bunu daha önce yapmıyordum bazı müşterilerin msj gönderme problemi olduğu için artık deneme yapıyorum) , internet şubesine giriş yapıyorum.(normal bilg ile telefona msj geliyor mu diye..telefonun muziklerini çalıyorum ses yüksek mi diye bakıyorum.Son olarak içindeki gereksiz tüm programlardan arindiriyor, yapılan aramalar(2 arama) ve mesajı(tek mesaj) siliyorum. Ve paketleyip müşteriye gönderiyorum. (Bazı müşteriler telefonu gün boyunca kullanmamı test etmemi istiyor .)
Bunu anlatmanın sebebi bir arkadaşın kendisine iade telefon gonderdigimi düşünmesi, çünkü test işlemini hemen yapıp kargoya yetişmek için yaptığım arama ve mesajı silmeyi unuttugum, gereksiz programlari silmedigim için. Kendisi içinde mesaj görmüş ki orda yazan benim numaram, o kadar eklentiyi de çinliler yüklemiş o zaman, o çakal çinliler türk gazetelerini takip etmek için bile eklenti yüklemişler

kullanılan programlar içinde gazete bayisi var ondan bahsediyor
onu da çakal çinliler yapmış maalesef biz sadece osuruk sesi çıkaran uygulamalar yaptığımiz ve insanlar beğendiği için..(markette ilk 50 de olduğu için dedim olay çıkartmayın) için insana garip geliyor.
Bak bu zarftır, bunun bana gelmesi demek senin o telefonu geldiği gibi bana göndermen demektir yoksa bu zarfın bana gelmesi için hiç bir sebep yok, eğer o Antep'ten gelen telefona bir takım işlemler yapmış olsaydın bu yırtık zarf çoktan çöpe atılır kaybolur giderdi işte resmi
Şimdi gelelim yukarda anlattıklarına iki gündür mesajlarınla yeterince gerginlik yarattın zaten hala laf ebeliği yapıyorsun
O dediğin kontrolleri yapan bir adamın arka kapağı ters takılmış olan bir telefonu farkedememiş olması mümkün mü ( arka kapağın yazıları aşağı bakıyordu arkadaşlar)
bu kapağı ters olan ilk telefondu ikinciyi anlatmaya gerek yok zaten yukarda resmi de gördüğünüz zarf dahil direk iade gelen telefon bana postalanmıştı
3. kişilere not: Bana yukardaki zarfla birlikte gelen telefon arkadaşa göre sıfır telefonmuş iki gündür bana onunla ilgili pmler atar alıntıdaki mesajıda bu mesajlaşmaların sonunda aklınsıra bana laf sokmak için yazmış. Satış konusudur zarar vermeyelim her şeyi yazmayalım diye düşündükçe arkadaş tarafından çeşitli hakaretlere maruz kalıyorum