Kings1905 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bana eskiden çok olurdu üstümde bir ağırlık haraket edemem kulaklarım çınlar haraket etmeye çalıştıkça daha çok ağırlık hissederdim şimdilerde olmuyor olay karabasan falanda değil beynin kendini koruma olayı bi yerde okumuştum örneğin rüyanda koşuyorsun yada kavga ediyorsun senin çevrene veya kendine zarar vermeni engellemek için devreye giren birşey.
Bu da mantıklı 1 gece kendi odamda yalnız yattım uykumun derinliklerinde gözümde bir yumrukla beliren yıldızlarla uyandım baktım yanımda kardeşim bana bakıyor gece gece şaka yapıyor sandım 1 tokat ta ona ben salladım 2 miz de konuşmadan yattık.

Ertesi sabah uyandığında "Abi rüyamda topumu çalan hırsızı kovalıyordum yakalayıp bir yumruk attım sana gelmiş" dedi.

Bana da çok oluyordu bu kilitlenme olayı en sonunda bi sefer baktım kıpırdayabiliyorum ayağımın altında tüm evi gezdirdim ( neye diyeceksiniz ben de hatırlamıyorum)
Bazen de gerçeğe yakın rüya görüyorum gözüm açıkmış gibi hayal meyal değil de bizzat yaşadığım ortamı çıplak gözle görür gibi

He bu arada yaklaşık 10-11 sefer şans mı desem raslantı mı deprem rüyası gördükten sonra 1-2 gün içinde bir yerlerde deprem oluyor. Özellikle Japonya'daki 9.0 lık depremde binaların caddelerde yürüdüğünü gördüm
En son da Rizedeki depremden 1 gün önce oldu ama hala raslantıya yoruyorum işin ilginç yanı eğer rüyalarımdaki depremlerde binalar yıkılmıyosa gerçekte de aynı oluyor ama zıttı olunca yıkıcı bir şey oluyor