Player adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhabalar günde 1 dolar 2 dolar kazandıran bi flash oyun sitesi var elimde bugune kadar epey ödeme aldım ama 2 3 ayda bir anca 100 150 dolar o parayı arkadaslara yemek kendine üst baş evdekilere baklava derken derken paranın nasıl bittiğini bile anlamadım

Şu yazdıkların beni 2010 senesine götürdü kardeşim. Umarım kazançların daha da bereketlenir. Şimdi telefonu bir kenara bırak ve paranın kaynağına yatırım yap. İnan bana bu daha akılcı bir yöntem olacaktır senin açından. Çünkü eğer yeteri kadar yatırım yapmazsan artık günlük o 1-3 dolarıda göremezsin. Ben senin yerinde olsaydım (maddi durumunu bilmiyorum ama) ilk 3 ay boyunca sitenin hiç bir gelirine dokunmadan tekrar siteye yatır. Ayrıca backlink alımı yaparken sadece footer link alma. Bunun yanında forum tanıtımları, tanıtım yazıları, video backlink, resim backlink, dosya backlink, rss backlink vs vs de al. Özellikle son saydığım 4 backlinki bir çok arkadaş es geçiyor. Bu tür backlinkler seni daha doğal gösterecektir emin ol.

Ayrıca daha çok gelir sağlamak için hitli kelimeler yakalamalısın. Bir çok ufak oyun sitelerinde sayyac.com linkleri var. Burada o kelimelere ulaşabilirsin. Ne kadar çok rekabeti az olan kelime bulursan o kadar çabuk sitene dönüşler olur, daha çok kazanırsın. Son olarakta oyunskor.com kraloyun.com ve oyungemisi.com un yeni oyunlarını yükle sitene. Hergün adamlar ne yayınlıyorsa sende aynı oyun isimlerinde sitene at. Bunlarında sana çok faydası olacaktır eminim.

Allah'ım daha çok versin. Umarım sende 4 rakamlı gelirlere ulaşırsın.