Açıklamamı da yapayım. Ayhan arkadaş iyi birisi o yüzden üzmek istemedim domaini aldım geri.
Bu domain düştüğünde infosu yoktu
bakın yanlış info demiyorum.
Infosu yoktu. PR0 idi. Sorgulamalarda da PR7 değildi. Pr0 dı. Toolbar da dahil.
Yeniden değerlendirme isteği ile hem kendi infosunu aldı ve sonra (zamanla her site alır zaten) PR7 değeri verildi. Bunu Google kendi eliyle verdi bana 0'dan 7ye..
Yanlış infoyla fake PR7 olup kendi infosunu alınca PR7 devam etmedi. INFOSU yoktu. Silinikti. Unranked(PR0) idi.
''Bu tarz eski bir sitem PR5'den güncellemede sadece PR4 oldu. Sadece 1 konu ve 0 backlink ile..'' (Kanımca, Google bu siteye harbi PR değeri vermişti) Yoksa 0 olurdu..
Artık bu yazıdan ne çıkarırsınız bilmiyorum. Öğrendiğiniz bşi olur mu kafanızı kurcalayan şeyler çıkacak. Demek ki böyle mi? Acaba böyle mi diye.. (Yöntemle ilgili) Belki size şu a konu silinenen kadar bir yöntem vermiş oldum. Takdir sizin !!!
Kmseyi kandırmanın peşinde değilim. Geçmişim vardır bu forumda. Yaptıklarımla, paylaştıklarımla..
bilmeyen insanlar kafalarını kurcalayacaktır elbette fakat benim değil : ) yeniden değerlendirme isteğine cevap olarak 15 günlük domaine anca info verildi suan pr değeri ise eski yonlendirme sebebi ile chargers.com a ait