hemen merak etme

video sayisi önemsiz izlenme sayisi önemli. mesela ben ayda 3-5 video yüklüyorum 500.000 izlenme oluyo , 1k video yükleyenin ise 100.000-200.000 olsa seviniyo
Hocam legal içeriklimi oluyor eklediğiniz videolar birde okadar az video ile nasıl oluyor bu izlenim? ne tarz videolar ekliyorsunuz banada ekleyeceğiniz videoları paylaşırmısınız rica etsem yada nereyi takip ediyorsunuz?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:04:53 -->-> Daha önceki mesaj 03:02:09 --
ben 1k lik video servisini aldım ama benim alma amacım farklı idi,
50 tl içinde 1000 tane video olan kanal sahibi oldum gözü ile bakıyorum ben, bunun gibi bir sürü kanalım var. yarın birgün lazım olur.
Yoksa 1000 video yüklettim çok kazanacagım diye birşey yok. ama teorik 300-500 izlenme gelir günlük .
Sende kazanmak istiyorsan bir sürü konu var,
Kaynak videolar vs.. vs.. onlara bakarak sende kazanmaya başlayabilirsin.
TR video yükleyeceksen haber sitelerine bak, dedikodu sitelerine bak,
İşine yarayacak illa birşeyler bulursun.
Genel olarakda gözünle görmediğin hiçbir şeye inanma
iyice kategoriyi gezersen görürsün zaten, 3 milyon izlenme aldım, 10 milyon izlenme aldım, 10k USD kazandım vs.. vs..
Hocam açıklamalarınız için çoook teşekkürler ancak elle eklemek zor olsada eklerim ancak legal içeriklli video olup olmadığını nasıl bilicem hesabın kapanmasını da istemiyorum yada kapanmaması için bir önlem varmı?
Bu ekleme ile ilgili hiç yapabilecek konuları nereden bulabilirim kaynak bilgim de hiç yok nereleri takip edebilirim ama önemli olan legal video bulabileceğim kaynaklar varsa önerebilirmisiniz pm den
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:11:44 -->-> Daha önceki mesaj 03:04:53 --
Ya hocam şimdi bana kızcanız ama yanlıssam siz söyleyin ben su mantıgı anlamıyorum.Şimdi tamam ben sana bir k video yükleyim.Güncel olsun anlık olsun.Sende bana kalktın 50 tl verdin deme bir bakmısın ay sonu kazancın 100 tl eee senin karın ne 50 tl.Ben ne anladım bu işten.O yüzden bini bes bini bırakın hocam onlar göz dağı.Ahh kazanan varmı vardır belki benimde huyum kurusun emeğim olmadıktan sonra milyar kazansam zevk almıyorum.Bu işin püf noktası bu yüklemeyi sevceksin yapmayı sevceksin.Az olsun öz olsun.Git sokakta dolasırken bir arkadasınal basit video cek yükle facebok v.s at yine kazanırsın günde 2 usd ne ki.
Yada söyle mantık güdelim ben sana her ay bin video yüklüyüm sen bana 50 tl verdin diyelim.5 ay bu işi yapsak cebinden cıkar 250 tl sen o 250 tl ile gidip aktif 50-60 k lık sayfa alsan bile sana günde en az vereceği 5 usd dir.Tabi senin videoalrına kalmıs birşey bu.Anladın inşallah hocam mantıgı.
Ahh kanal düzeni ve sunum derse sorun üstadım ben sana ücretsiz düzende yaparım sunumda yaparım ya.Örnek benim kanalı vereyim p.m de onun gibi de yaparım.Bunlar yapılcak seyler.Hani cogumuz gariban insanalrız üçün besin hesabını yapıyoruz.Bneim niyetim ota .b.ka para kaptırmayın.Hani bu benim dediklerimde mi tutmadı yükle dini video ben paylasım yaptırım 50-60 k sayfalarda kardesimSu videoyu sen yükle ben hergün bes defa izliyorum senden izlerim
http://www.youtube.com/watch?v=PLCya83j_oc
Hocam açıklama için saol ancak elimde ne video yükleyeceğim kaynak var nede
legal olup olmadığını anlayacak altyapım. Birde hesabımı adsense ye bağladım ancak izleyicilerin reklama tıklaması önemli olan sanırım bu işin püf noktaları varmı onuda bilmiyorum. pm de siz bana verin ben bir bakayım hocam kanalınıza
ve bana legal içerikli kanallar lazım takip edip yükleyebileceğim..tasarım olayı içinde çok iyi olur yani neden olmasın