Ya hocam şimdi bana kızcanız ama yanlıssam siz söyleyin ben su mantıgı anlamıyorum.Şimdi tamam ben sana bir k video yükleyim.Güncel olsun anlık olsun.Sende bana kalktın 50 tl verdin deme bir bakmısın ay sonu kazancın 100 tl eee senin karın ne 50 tl.Ben ne anladım bu işten.O yüzden bini bes bini bırakın hocam onlar göz dağı.Ahh kazanan varmı vardır belki benimde huyum kurusun emeğim olmadıktan sonra milyar kazansam zevk almıyorum.Bu işin püf noktası bu yüklemeyi sevceksin yapmayı sevceksin.Az olsun öz olsun.Git sokakta dolasırken bir arkadasınal basit video cek yükle facebok v.s at yine kazanırsın günde 2 usd ne ki.
Yada söyle mantık güdelim ben sana her ay bin video yüklüyüm sen bana 50 tl verdin diyelim.5 ay bu işi yapsak cebinden cıkar 250 tl sen o 250 tl ile gidip aktif 50-60 k lık sayfa alsan bile sana günde en az vereceği 5 usd dir.Tabi senin videoalrına kalmıs birşey bu.Anladın inşallah hocam mantıgı.
Ahh kanal düzeni ve sunum derse sorun üstadım ben sana ücretsiz düzende yaparım sunumda yaparım ya.Örnek benim kanalı vereyim p.m de onun gibi de yaparım.Bunlar yapılcak seyler.Hani cogumuz gariban insanalrız üçün besin hesabını yapıyoruz.Bneim niyetim ota .b.ka para kaptırmayın.Hani bu benim dediklerimde mi tutmadı yükle dini video ben paylasım yaptırım 50-60 k sayfalarda kardesimSu videoyu sen yükle ben hergün bes defa izliyorum senden izlerim
http://www.youtube.com/watch?v=PLCya83j_oc