Hocam peki ne önerirsiniz? bana cazip gelen kısmı kanalıma özel tasarımlı videolar olmasıydı biliyorum saten yeni sistem için listeye ekltmiştim kendimi o 50tl 1k video olayında onu bekliyorum..düşüncelerinizi almak isterim ve o bahsettiğiniz 1k 50tl konusunda sorularım vardı oradada cevaplarsanız o sorularımı ayrıyaten sevinirim
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:53:50 -->-> Daha önceki mesaj 02:51:37 --
o 2 usd nasıl kazanıyor hemen mrak ettim. bende kazanmak istiyorum ancak bekliyoruz bakalım kesin kazanç varmı bu işlerde siz kullandınız mı acaba.? gelir oranı nedir mesela 1k video alsam kanalıma aylık sizce ortalama yada minimum nekadar getirir.?
ben 1k lik video servisini aldım ama benim alma amacım farklı idi,
50 tl içinde 1000 tane video olan kanal sahibi oldum gözü ile bakıyorum ben, bunun gibi bir sürü kanalım var. yarın birgün lazım olur.
Yoksa 1000 video yüklettim çok kazanacagım diye birşey yok. ama teorik 300-500 izlenme gelir günlük .
Sende kazanmak istiyorsan bir sürü konu var,
Kaynak videolar vs.. vs.. onlara bakarak sende kazanmaya başlayabilirsin.
TR video yükleyeceksen haber sitelerine bak, dedikodu sitelerine bak,
İşine yarayacak illa birşeyler bulursun.
Genel olarakda gözünle görmediğin hiçbir şeye inanma
iyice kategoriyi gezersen görürsün zaten, 3 milyon izlenme aldım, 10 milyon izlenme aldım, 10k USD kazandım vs.. vs..