Videoreklam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi örnek yapmış olduğumuz bir temayı ioncube şifreleme sisteminde piyasaya tabiri caiz ise halka sunuyoruz velakin halk şifreyi kırabiliyosa ve kendisi kırıp ayrı şifreleme yapıp satabiliyosa BU BÜYÜK BİR SUÇTUR hem bilişim suçlarında hemde sektörel olarak resmi makamlarda gereken hakkı mağdur olan taraf yani tema yapımcısı "DİLERSE" Arayabilir

Dostum doğru söylemiş .

Ufak bir not : ingilizce tema yapımcıları türkiye"deki w---a."nazaran" pek üstüne düşmezler bu işin ya dediğim gibi ioncube yaparlar ki Türkiye"de çok nadir kişiler bu şifreleme sistemini kırabilmektedir çok nadir ve sayıları az ..

dolayısıyla bu tür problemleri genellikle TÜRK yapımcılar ile yaşarsınız .
Ioncube kırmak zannettiğiniz kadar zor değil artık... Bazı siteler 10$'a ioncube dosyaları decode ediyorlarken, rus forumlarda bedavaya ioncube dosyaları decode edip yeniden konunuz altında paylaşıyorlar. Başka ülke forumlarında da vardır illa fakat en temizini ruslar yapıyorlar... En azından benim gördüğüm öyle.

Biraz konu hortlatmış gibi oldum ama bilgi vermiş olayım...

Konuya gelecek olursak; vvarez kullanmak suçtur hele hele bunları paylaşmak kaymaklı suçtur. Eser sahibi usulsüz kullanımdan dolayı dava açabilir. Fakat bu iş torrent işi gibi. Torrent indirene de paylaşana da mesela eser sahibinin dava açma hakkı var, fakat eser sahibide şaşırmış durumda hangi biriyle uğraşsın...

Hele hele büyük Premium Wordpress Tema şirketleri maalesef bunun önüne geçemiyorlar dünya genelinde...

Sadece google aramalarından siteleri daha alt sıralarda çıkmaya zorluyorlar... Bunun haricinde arayan yine bulup indirip kuruyor...