teknik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site adresi, kontur temini ve ciro uzerinden kar marjı gibi konularda detaylı pm lutfen.

Ayrıca sitenin bankadan kredi kartı ile online kontur yuklemekten daha fazla musteriye verdiği nedir ki musteri siteyi tercih etsin? Sanırım fiyat avantajı saglıyorsunuz?

İşleyiş ile ilgili de detaylı bilgi olursa memnun olurum.

Hayırlı satışlar.
Konu ile çok alakasız olacak bu söylediğim ama bende sizin gibi bakıyordum olaylara, en basiti arkadaşın müzik dinleme sitesi vardı "abi at gitsin youtube varken ne gerek var " derdim(üstelik içerik utube'den oto embed ile sağlanıyor), sonra baktım ki arkadaş o siteden günlük 10 dolar kazanıyor.İnsanlar googleye yazıyor ilk çıkana giriyor. Bilgisayarı bizim gibi kullanan insan sayısı inanın kullanıcıların %30'unu geçmez. Bu yüzden internet bankacılığından kontor yuklemek yerıne google ye yazıp çıkan sıteden alışverış yapanlar olabilir. ( "Söylediğiniz fiyatlar daha mı uygun " olayıda tabi ki çok mantıklı aslında bende bunun cevabını merak etmedim değil)

İyi satışlar, baltamak amacı ile yazmıyorum konu sahibi rahatsız olursa silinebilir.