konuyu açan arkadaşım biraz sakin ol. yani üslubun hem sert hem kırıcı. bu konuda biraz yumuşama göster böyle pek hoş olmuyor.
genelde ben ve benim gibi düşünen yazılımcılar ödevi direk yapmanın doğru olmadığını düşünüyor. Sen birazcık gayret edip arkadaşlar ödevim şu ben şu kodları yazdım ama daha ilerisini getiremedim deseydin emin ol ki kimse ne laf ederdi ne bir şey.
sonuçta insanlar anne karnında öğrenmiyor çalışarak araştırarak oluyor. sen direk ödevim bu hepsini yapmama yardımcı olun diyince haliyle biraz tepki göstermişlerdir ve özellikle de senin hoca hiç bir şey göstermedi demen. bu ifade samimi gelmiyor. hocanın hiç bir şey gösterememe hakkı yoktur. ya sen anlamamışsındır/ilgilenmemişsindir ya da hoca temeli anlatmıştır üstüne sizin inşa etmenizi istemiştir.
neyse problemin çözüldüğüne göre sorun yok, bir daha ki sefere takıldığın yerleri sormamazlık etme sadece biraz daha uğraş ödev üzerinde eğer işin içinden çıkamazsan yapabildiğin kadarını forumda paylaş ve sorunu sor o zaman ki farkı göreceksin
kolay gelsin
iyi çalışmalar