site.com/diziler/ana-kategori diye girdigim de anakategoriye bağlı tüm alt kategorileri listeliyor. behzat ç, feriha vs. bölümlerini listeliyor.
Açılan bu sayfadaki resimler ana kategorinin resim kolonunda bulunan resim.jpg gözüküyor. yani

alternatif resim linki:http://img428.yukle.tc/images/6541sql1.png

ben site.com/diziler/yerli-diziler adresinde bulunan alt kategori dizilerin kendi kolonlarında bulunan resim adreslerinin çıkmasını istiyorum.

alternatif resim linki:http://img428.yukle.tc/images/339sql2.png

Yani site.com/diziler/yerli-diziler sayfasında 2554780151.jpg yerine her alt kategori dizisinin resimlerinin çıkmasını istiyorum. 2755580544.jpg gibi behzat ç deki gibi.
site.com/diziler/behzat-c adresinde hiç bir sorun yok direk kendi kolonunda bulunan 2755580544.jpg resim adresi çıkıyor.
smarty'de $ktt= array('k_resim'=>$kt['resim']); şeklinde tanımlanan fonksiyonu kullanıyorum ekrana çıktı almak için.
alt tarafta kodları verdim.
function kategori($max=10,$page=1,$id,$tur,$kat='') {
global $tp;
$alt=($page - 1) * $max;
$ix=1;

$kt = mysql_fetch_array(mysql_query("Select id,adi,adi_s,alt,keywords,description,aciklama,resim from ".$tp."kategori where adi_s='$id'"));
if(!$kt) {header("Location: /");}
if($tur=="alt") {
$ss = " and kid='".$kt['id']."'";
}

if($tur=="kat") {
$ss = " and  (kid='".$kt['id']."' ";
$q=mysql_query("Select id from ".$tp."kategori where alt ='".$kt['id']."'");
while($xx = mysql_fetch_array($q)) {
$ss .= " or kid ='".$xx['id']."' ";
}
$ss .=")";
}

$q = mysql_query("Select adi,adi_s,aciklama,resim,hit,vote,voteint,etiketler,sure,tarih from ".$tp."videolar where aktif=1 $ss order by tarih desc limit $alt,$max");
$nr2 = mysql_num_rows(mysql_query("Select id from ".$tp."videolar where aktif=1 $ss"));
while($rs=mysql_fetch_array($q)) {
$video[] = array('adi'=>$rs['adi'],'adi_s'=>$rs['adi_s'],'aciklama'=>$rs['aciklama'],'resim'=>adres($rs['resim']),'hit'=>$rs['hit'],'puan'=>ortalama($rs['voteint'],$rs['vote']),'etiketler'=>parcala(",",$rs['etiketler']),'sure'=>$rs['sure'],'tarih'=>trtarih($rs['tarih']),'i'=>$ix);
$ix++;
}

$ktt= array('adi'=>$kt['adi'],'adi_s'=>$kt['adi_s'],'keywords'=>$kt['keywords'],'description'=>$kt['description'],'k_aciklama'=>$kt['aciklama'],'k_resim'=>$kt['resim'],'alt'=>$kt['alt'],'id'=>$kt['id'],'video'=>$video,'sayfalar'=>$sayfalanacak,'sayfa'=>$page,'toplam'=>ceil($nr2/$max));
return $ktt;
}