deLi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz bankaları para transferleri için kullanıyorsunuz, onlarda sizden para kesiyor neresi garip bunun? hizmet alıyorsunuz siz. Ücret az veya çok buna bakın bence siz, neden kesiyorlar demeyin.
Babasının hayrına yapmıyor zaten bu işi banka. Yukarıda saydığım bankalar bankamatikten para yatırırken en az 4 lira ücret alıyor onuda işbankası alıyor akbank ise mesai saati dışında 10 lira alıyor. Her EFT yaptığımda en az 2,5 lira alıyorlar. Her havalede 1 lira alıyorlar. Ayrıca hesabıma giren para 2 3 gün bekliyor ardından çekim yapıyorum. Bunun garip olan kısmı bence budur. Bankalar eğer bana bu hizmetleri ücretsiz sunacaksa ben her yıl 200 lira her bankaya ödemeye razıyım.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:19:26 -->-> Daha önceki mesaj 01:18:06 --

duskorc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benden haziran ayında kesti garanti bankası. Tüketici hakem heyetine başvurdum ve 45 gün sonra tebligat geldi kazanmışım. Yazıda 15 gün içinde iade edilecek yazıyordu ama hala yatırılmadı. Bir daha kesmelerini bekliyorum. Hem yenisi için itiraz edicem hem de eskisini faizi ile talep edicem
Hocam direk olarak mı başvurdunuz yoksa ilk önce dilekçe ile bankaya başvurdunuz mu? Dilekçe ile bankaya başvurduğunuzda dilekçeyi PTT kargo ilemi gönderdiniz yoksa elden mi verdiniz?