Merhabalar arkadaşlar, yarın telefon alıcam ve bir karar vermek zorundayım ama inanın ki gerçekten muallakta kaldım. Yani 2 telefondan da hevesim kaçtı diyebilirim, sonuçta bu kalitede sürekli telefon değiştiremem ve bu hakkımı iyi kullanmam gerekiyor fakat ben İphone 5 mi alsam yoksa Note II mi alsam karar veremedim.

Note II kullanırsam tüm özelliklerini aktif olarak kullanacağımı biliyorum fakat telefonun her hangi bir havası yok, fakat teknik olarak gerçekten göz dolduran bir telefon. Özellikle boyutunun büyük olması da çok hoşuma gidiyor.

İphone 5 kullanırsam gine ihtiyaçlarımı karşılar ve her türlü iphone nin bir havası var, daha önce 4s kullandım aşağı yukarı iphone tadını aldım şimdi başka bir telefon mu denesem diyorum fakat kafama takılan bir diğer problem ise Samsung ürünlerinin fiyatları sanırım çok çabuk ölüyor ve ele ayağa düşüyor bu yüzden pek sıcak bakamıyorum.

Fikrim Samsung dan yana, gönlüm iphone dan.
Lütfen konuyu Android - İOS kavgasına dönüştürmeyelim her iki telefonda kaliteli ve güzel telefonlar sadece nedenleri ile hangisi seçmeliyim artı eksi yönleri nelerdir fikir alış verişi yapalım. Teşekkürler