Merhaba Yunus Bey,
Haklı endişenizi çok iyi anlıyorum. Öyle ki, eğitim kaynakları konusunda sürdürülebilirlikte harika bir itibara sahip olmayan bir sektör için bu şüpheyi duymakta da size hak veriyorum, bence bu olumsuz bir yorum değil. SEO, doğası gereği içinde çok fazla ögeyi barındırıyor. Ancak Türkiye partneri olduğumuz SEOmoz'un 2005'ten bu yana, bu konsepti sürdürebildiğini ele alırsak, bunu Türkiye için de yapabilmek elbette mümkün. Her daim bu denli teknik ve çerçeveleri belli videolar hazırlayamayabiliriz ama istikrarı sürdüreceğimizden şüpheniz olmasın. Elbette her zaman kamera karşısında ben olmayacağım, ekibimizden farklı kişilerle ve farklı konularla kamera karşısına geçeceğiz. Umarım şüpheleriniz haklı çıkmaz ve biz de kaliteli kaynaklar üretmeyi sürdürürüz. Nazik değerlendirmeniz ve eleştiriniz için çok teşekkür ediyorum.

AKDAG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok güzel bir paylaşım öncelikle tebrik ediyorum Seozeo ekibini fakat bu videoların devamının geleceğinden açıkçası şüpheliyim. Size duymak istediğiniz cümlelerle yorum da yapabilirim ama bu ne size nede bize fayda sağlamaz o sebepten ötürü "proje ile alakalı direk düşüncelerimi" anlatmaktan yana kullanıyorum şansımı. Daha da büyüdüğünüzde videolara zaman bulamayacaksınız veya "yapalım diye yapılan" videolar boy gösterecek. Bizi şaşırtabilirmisiniz "elbette" kul bu "beşer olduğumuz gibi şaşarız" da ama burada çok büyük bir misyon üstlenmeniz gerekiyor. Aslına bakarsanız bu videolardan çok daha kaliteli bilgilere sahip olduğunuzu da biliyorum. Ama iş sadece bilmekle kalmıyor, hayatın farklı dinamikleri içerisinde bulunca insan kendini bazı şeyleri es geçebiliyor. Bu proje "es geçilemeyenler" arasında yer alır inşAllah sizdede bizdede.

Umarım 23:00 sularında yazdığım bu yorum size bir destek olur, amacımı aşmak veya negatif yorumda bulunmak istemediğimi bilin. Çay-kahve sırasında yapılan bir dosthane muhabbetti benimkisi.

Dikkate almanız beni ve bizi ziyadesiyle memnun edecektir. Tekrar teşekkürler, devamını bekliyoruz neden mi "çünkü artık şaşırmaya ihtiyacımız var".

Kolay gelsin, Yunus Tapa (Web Master)

Not: Aynı yorumu siteyede yaptım, oraya girmemiş olan arkadaşlar burdanda görsün diye burayada yazma gereği duydum.