Keşke herşey imleme programı ile bitse...
Bunun haricinde captcha masrafı ve sağlam imleme siteleri bulma sorunu bizleri bekliyor.
Gerçi captcha korumalı kaliteli site listesi satan yerlerde var ama bunlarda ücretli.
Kısacası program yapımcıları bunlar düşünüp programın fiyatını belirlerse çok daha iyi olur.
Hocam şimdi şöyle bir durumda var,program hemen 3-4 günde yazılmıyor malesef keşke öyle olsa

ben bu programı yazmak için 3 haftadır, geceli gündüzlü çalışıyorum,akşamları dışarı çıkmak yerine oturup sabahlara kadar programla uğraşıyorum,sizinde bunu düşünmenizi isterim.
Hocam birde bu captcha korumalı site satan yerleri pm atarsanız ve bilgi verirseniz belki aklıma birşeyler gelebilir.
Hocam şimdi forumda 1000 tane imleme 25TL ila 30TL arasında değişiyor.Siz en fazla 2000 captcha (yaklaşık 4 dolar desek)harcayıp, 1K-1.2k lik başarılı bir üye listesi çıkartabilirsiniz.
1000 tane üye oldugunuz pligg sitesi olsa elinizde, 1k imleme en fazla yaklaşık 6-7 tl gibi bir fiyata gelicek program ile ve istediğiniz siteyi istediğiniz kadar imleme yapabileceksiniz, böyle düşündüğünüz zaman bence gerçekten karlı bir durum.
Belki program çıktığında fiyatda biraz indirime gidebiliriz fakat bu önlisans satış fiyatı ile aynı olmayacaktır tabiki.